July 07 2015 01:46:58 login.png lostpassword.png
Live Chat

Berita Terkini
Waktu Solat Ipoh

WAKTU SOLAT TAHUN 2013 BAGI ZON IPOH, BATU GAJAH, KAMPAR, SG. SIPUT DAN KUALA KANGSAR DAN KAWASAN YANG SEWAKTU DENGANNYA.
Calender
July 2015
M T W T F Sa S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Siapa Anda?
Siapa
Menu Utama
Ads Slider
Syarikat Saub
New Ribbon
Example Frame
Selamat Datang

Selamat Datang Ke Laman Syarikat Saub

Terima kasih kerana sudi melayari laman web kami. Di sini kami cuba memberi seberapa banyak info berkaitan dengan syarikat kami kepada anda. Anda juga boleh memberi komen atau cadangan atau meminta sebutharga barangan dengan mengisi borang di pautan "Hubungi Kami" Anda boleh juga menghubungi kami melalui telifon 05-3124564 & 3120332 atau melalui fax di 05-3124564 atau menggunakan email ke office@saub.com.my

Anda di alu-alukan untuk berkunjung ke premis kami yang terletak di No 93, Medan Gopeng 4, Off Jalan Raja Dr Nazrin Shah (Jalan Gopeng) 31350 Ipoh, Perak Darul Ridzuan. Waktu operasi kami ialah ISNIN hingga JUMAAT dari Jam 8.30am hingga 5.45pm.

Sebahagian katalog produk jualan kami ada tersenarai di laman "Katalog" Semua katalog kami dalam format PDF. Sila download sebarang PDF Reader untuk mendownload katalog-katalog kami.

Untuk mendapatkan berita terkini dari Syarikat Saub mengenai Jualan Murah, Jualan Perabot Terpakai atau apa sahaja berita berkaitan dengan Syarikat Saub, sila klik pada "Berita Syt Saub"

Untuk memudahkan para pelanggan berhubung dengan kami, kami telah memasang "LIVE CHAT" di laman kami. Jika icon LIVE CHAT di sebelah kiri laman ini menunjukkan 'ONLINE', anda boleh berinteraksi terus dengan kami. Amat mudah. Jika icon menunjukkan 'OFFLINE' anda boleh meninggalkan pesanan kepada kami. Semua ini bagi memberi perkhidmatan terbaik untuk anda semua.

Dan sekiranya anda tidak keberatan untuk membantu kami, anda boleh memperkenalkan syarikat kami kepada rakan-rakan anda dengan mudah. Cuma klik pada "Kenalkan Kami" dan isi borang mudah tersebut dan klik hantar. Kami amat menghargai bantuan anda. Dan kami dahului dengan ucapan berbanyak terima kasih.

Syarikat Saub merupakan sebuah syarikat 100% milik bumiputera, sehubungan dengan itu maka kebanyakan pelanggan kami ialah dari pejabat-pejabat kerajaan, badan-badan berkanun, pejabat-pejabat kerajaan negeri, sekolah-sekolah dan lain-lain. Kami menerima tempahan barang menggunakan Pesanan Kerajaan (L.O.). Sebahagian barangan kami boleh juga di hantar melalui POS atau lori pengangkutan. Anda juga boleh membuat belian di atas talian. Sekali lagi kami mengucapkan terima kasih kerana sudi melawat laman web kami. Kami harap mendapat sokongan dari pihak tuan/puan. Terima Kasih.

MapsFacebook.ComMudah.MyWhatsAppsaub@mudahsaub@facebooksaub@whatsapp

Pengumuman - Sila Baca!
Pengumuman
1) Sepanjang Bulan Ramadhan ini waktu usrusan kami adalah Isnin - Jumaat dari 8:00am - 5:00pm. Harap Maklum

2) Al Fatihah ... dimaklumkan bahawa pengasas Syarikat Saub, Haji Saub Bin Rahmat telah kembali ke Rahmatullah pada 5hb Januari 2015 yang lepas. Semoga rohnya tenang bersama-sama orang yang beriman.

3) Kami dengan ini memaklumkan, kami menyediakan penghantaran ke luar Negeri Perak (kos penghantaran di tanggung pembeli) untuk nilai atau kuantiti tertentu sahaja. Sila nyatakan kuantiti apabila memohon sebutharga dari kami.

4) Berita baik! Kami menyediakan PENGHANTARAN PERCUMA bagi petibesi berjenama APS ke seluruh Semenanjung Malaysia. Jangan lepaskan peluang ini.

Terima kasih.

Posted by: admin on 22/06/2015

Galeri Gambar

Katil Asrama
Katil Asrama
Album:
Lain-Lain
Diplomat Touch Screen Safe
Diplomat Touch Screen Safe
Album:
Discontinued
APS Fire Proff Cabinet
APS Fire Proff Cabinet
Album:
Peti Besi APS
APS Office Safe
APS Office Safe
Album:
Peti Besi APS
Apex Metalink Lumix Series - New 2012
Apex Metalink Lumix Series - New 2012
Album:
Meja
Selamat Berpuasa
Selamat BerpuasaKami di Syarikat Saub mengucapkan kepada semua para pelanggan kami yang beragama Islam ... SELAMAT BERPUASA ! Semoga segala amalan kita di bulan mulia ini di terima Allah Ta'ala.

SELAMAT DATANG RAMADHAN!
Envelope Slot Petibesi APS
Envelope Slot Petibesi APSSemua Petibesi APS boleh di buat Envelope Slot (Seperti gambar). Semua slot akan di buat dengan baik di cat semula dan plate di dalam petibesi tersebut akan dapat mengelakkan dari pencuri "memancing" duit di dalam petibesi tersebut.

Banyak masjid-masjid yang menggunakan petibesi kami ini. Harga nya hanya RM200 di tambah dari harga petibesi mana-mana model.

** PERHATIAN!! Hanya untuk pembelian petibesi baru sahaja. Kami TIDAK membuat slot untuk petibesi lama atau sedia ada.

** Penghantaran PERCUMA keseluruh negara (kecuali Sabah & Sarawak)
Happy Deepavali
Happy DeepavaliHappy Deepavali kepada semua yang merayakan nya dari kami di Syarikat Saub.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014. Maaf Zahir Batin dari kami di Syarikat Saub.
Selamat Menyambut Ramadhan 2014
Selamat Menyambut Ramadhan 2014Kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak 2014. Maaf zahir dan batin.
Stock Clearance Kerusi
Stock Clearance KerusiKami sedang mengadakan jualan penghabisan stok ( stock clearance ) untuk kerusi dan meja. Semua kerusi ini merupakan barang baru stok sedia ada.

Harga tidak termasuk penghantaran. Penghantaran di bayar oleh pembeli.

Sila KLIK DI SINI untuk melihat senari kerusi tersebut.

Atau boleh ke laman pro niaga kami di Muday.My DI SINI

Anda juga boleh melayari laman FACEBOOK kami.

Terima kasih.
Jualan Penghabisan Stock 2014!
Jualan Penghabisan Stock 2014!Kami sedang melancarkan jualan clear stock utnuk kerusi dan meja kami. Ini semua barang baru stock lama. Sila layari laman mudah kami untuk melihat harga dan kerusi yang ada,

HARGA DI BAWAH KOS!! Penghantaran ke seluruh negara (kos penghantaran di tanggung pembeli)

Terima kasih.

KLIK SINI
Happy Chinese New Year 2014
Happy Chinese New Year 2014Kami di Syarikat Saub mengucapkan kepada semua rakan dan pelanggan kami dari kaum CINA ... HAPPY CHINESE NEW YEAR 2014!
RujukanSaub @ Maps
Shoutbox
You must login to post a message.

22-06-2015 10:52
PERHATIAN!! Sepanjang bulan Ramadhan ini waktu pejabat kami ialah dari 8:00am hingga 5:00pm. Harap Maklum dan selamat berpuasa!

17-06-2015 10:01
Selamat Datang Ramadhan ... Selamat Berpuasa kepada semua pelanggan kami yang beragama Islam. Smile

23-04-2015 15:36
Kini anda boleh WhatsApp kami di no 010 - 468 7418. Terima kasih. Grin

20-04-2015 16:53
Ya Allah, berkatilah kami di bulan Rejab dan Sya'ban dan temukan lah kami dengan bulan Ramadhan. Amin ...

19-03-2015 11:41
Kami ada perabut lama untuk di jual. murah2 ... meja, kerusi, almari besi, meja komputer ... hubungi kami ok Cool Grin

Cuaca