March 31 2015 11:13:53 login.png lostpassword.png
Live Chat

Berita Terkini
Waktu Solat Ipoh

WAKTU SOLAT TAHUN 2013 BAGI ZON IPOH, BATU GAJAH, KAMPAR, SG. SIPUT DAN KUALA KANGSAR DAN KAWASAN YANG SEWAKTU DENGANNYA.
Calender
March 2015
M T W T F Sa S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Siapa Anda?
Siapa
Menu Utama
Ads Slider
Syarikat Saub
New Ribbon
Example Frame
Selamat Datang

Selamat Datang Ke Laman Syarikat Saub

Terima kasih kerana sudi melayari laman web kami. Di sini kami cuba memberi seberapa banyak info berkaitan dengan syarikat kami kepada anda. Anda juga boleh memberi komen atau cadangan atau meminta sebutharga barangan dengan mengisi borang di pautan "Hubungi Kami" Anda boleh juga menghubungi kami melalui telifon 05-3124564 & 3120332 atau melalui fax di 05-3124564 atau menggunakan email ke office@saub.com.my

Anda di alu-alukan untuk berkunjung ke premis kami yang terletak di No 93, Medan Gopeng 4, Off Jalan Raja Dr Nazrin Shah (Jalan Gopeng) 31350 Ipoh, Perak Darul Ridzuan. Waktu operasi kami ialah ISNIN hingga JUMAAT dari Jam 8.30am hingga 5.45pm.

Sebahagian katalog produk jualan kami ada tersenarai di laman "Katalog" Semua katalog kami dalam format PDF. Sila download sebarang PDF Reader untuk mendownload katalog-katalog kami.

Untuk mendapatkan berita terkini dari Syarikat Saub mengenai Jualan Murah, Jualan Perabot Terpakai atau apa sahaja berita berkaitan dengan Syarikat Saub, sila klik pada "Berita Syt Saub"

Untuk memudahkan para pelanggan berhubung dengan kami, kami telah memasang "LIVE CHAT" di laman kami. Jika icon LIVE CHAT di sebelah kiri laman ini menunjukkan 'ONLINE', anda boleh berinteraksi terus dengan kami. Amat mudah. Jika icon menunjukkan 'OFFLINE' anda boleh meninggalkan pesanan kepada kami. Semua ini bagi memberi perkhidmatan terbaik untuk anda semua.

Dan sekiranya anda tidak keberatan untuk membantu kami, anda boleh memperkenalkan syarikat kami kepada rakan-rakan anda dengan mudah. Cuma klik pada "Kenalkan Kami" dan isi borang mudah tersebut dan klik hantar. Kami amat menghargai bantuan anda. Dan kami dahului dengan ucapan berbanyak terima kasih.

Syarikat Saub merupakan sebuah syarikat 100% milik bumiputera, sehubungan dengan itu maka kebanyakan pelanggan kami ialah dari pejabat-pejabat kerajaan, badan-badan berkanun, pejabat-pejabat kerajaan negeri, sekolah-sekolah dan lain-lain. Kami menerima tempahan barang menggunakan Pesanan Kerajaan (L.O.). Sebahagian barangan kami boleh juga di hantar melalui POS atau lori pengangkutan. Anda juga boleh membuat belian di atas talian. Sekali lagi kami mengucapkan terima kasih kerana sudi melawat laman web kami. Kami harap mendapat sokongan dari pihak tuan/puan. Terima Kasih.

Pengumuman - Sila Baca!
Pengumuman
1) Al Fatihah ... dimaklumkan bahawa pengasas Syarikat Saub, Haji Saub Bin Rahmat telah kembali ke Rahmatullah pada 5hb Januari 2015 yang lepas. Semoga rohnya tenang bersama-sama orang yang beriman.

2) Kami dengan ini memaklumkan, kami menyediakan penghantaran ke luar Negeri Perak (kos penghantaran di tanggung pembeli) untuk nilai atau kuantiti tertentu sahaja. Sila nyatakan kuantiti apabila memohon sebutharga dari kami.

3) Berita baik! Kami menyediakan PENGHANTARAN PERCUMA bagi petibesi berjenama APS ke seluruh Semenanjung Malaysia. Jangan lepaskan peluang ini.

Terima kasih.

Posted by: admin on 02/02/2015

Galeri Gambar

WEMAX Time Recorder
WEMAX Time Recorder
Album:
Mesin Pejabat
Apex Partition - New 2012
Apex Partition - New 2012
Album:
Lain-Lain
VS E2 Series
VS E2 Series
Album:
Meja
Diplomat Finger Print Safe
Diplomat Finger Print Safe
Album:
Discontinued
APS Home Safe
APS Home Safe
Album:
Peti Besi
Happy Deepavali
Happy DeepavaliHappy Deepavali kepada semua yang merayakan nya dari kami di Syarikat Saub.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !!Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014. Maaf Zahir Batin dari kami di Syarikat Saub.
Selamat Menyambut Ramadhan 2014
Selamat Menyambut Ramadhan 2014Kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al Mubarak 2014. Maaf zahir dan batin.
Stock Clearance Kerusi
Stock Clearance KerusiKami sedang mengadakan jualan penghabisan stok ( stock clearance ) untuk kerusi dan meja. Semua kerusi ini merupakan barang baru stok sedia ada.

Harga tidak termasuk penghantaran. Penghantaran di bayar oleh pembeli.

Sila KLIK DI SINI untuk melihat senari kerusi tersebut.

Atau boleh ke laman pro niaga kami di Muday.My DI SINI

Anda juga boleh melayari laman FACEBOOK kami.

Terima kasih.
Jualan Penghabisan Stock 2014!
Jualan Penghabisan Stock 2014!Kami sedang melancarkan jualan clear stock utnuk kerusi dan meja kami. Ini semua barang baru stock lama. Sila layari laman mudah kami untuk melihat harga dan kerusi yang ada,

HARGA DI BAWAH KOS!! Penghantaran ke seluruh negara (kos penghantaran di tanggung pembeli)

Terima kasih.

KLIK SINI
Happy Chinese New Year 2014
Happy Chinese New Year 2014Kami di Syarikat Saub mengucapkan kepada semua rakan dan pelanggan kami dari kaum CINA ... HAPPY CHINESE NEW YEAR 2014!
Selamat Tahun Baru 2014
Selamat Tahun Baru 2014Kami di Syarikat Saub mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2014 kepad semua rakyat Malaysia. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun yang lepas. Dan kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua para pelanggan kami yang telah menyokong kami sepanjang tahun 2013. Kami juga memohon maaf sekiranya terdapat salah silap di pihak kami.

SELAMAT TAHUN BARU 2014!
Lakaran wajah suspek diedar
Lakaran wajah suspek diedarKUANTAN 12 Nov. - Polis mengedarkan lakaran wajah seorang suspek kes pembunuhan Ketua Penolong Pengarah (Penguatkuasaan) Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP), Ahmad Raffli Abdul Malik di Indera Mahkota 2 di sini kelmarin.

Ketua Polis negeri, Datuk Sharifuddin Ab. Ghani berkata, lakaran itu diperoleh ketika suspek yang memakai kopiah dan berbaju Melayu berwarna putih bersama dua rakan datang ke rumah Ahmad Raffli dengan sebuah kereta.


Artikel Penuh:
Utusan Melayu (M) Bhd
RujukanShoutbox
You must login to post a message.

19-03-2015 11:41
Kami ada perabut lama untuk di jual. murah2 ... meja, kerusi, almari besi, meja komputer ... hubungi kami ok Cool Grin

19-03-2015 11:40
Grin Smile SELAMAT DATANG Wink

21-10-2014 16:28
Happy happy happy Deepavali! Bercahaya ! Grin

26-07-2014 07:56
Selamat Hari Raya!!! Grin Wink

30-06-2014 12:06
Selamat berpuasa ... maaf zahir batin! Grin

Tabung Wira Lahad Datu
Cuaca
Berita Harian

Sorry: We are unable to display this feed at this time

Harian Metro

Sorry: We are unable to display this feed at this time